Wie zijn Wij

Wij werken met een fijn team van vrijwilligers en een verpleegkundige HBO Niveau 5.

Trudie van Ginkel-Lourens, moeder van twee kinderen en oma van een kleinzoon. Naast mijn pedicure-manicure en laserpraktijk De Ginkelhof, heb ik vele jaren als verzorgende IG gewerkt in zowel verzorgingsinstellingen, als particuliere-, thuis- en wijkzorg.
Tijdens mijn werk binnen de thuis- en wijkzorg bleek er veel behoefte aan een andere vorm van dagbesteding. Gevonden werd een tussenvorm, een andere opzet: Kleinschalig, met ruimte voor eigen inbreng, kortom een Zinvolle Dag.

Jolanda Linschoten, moeder van twee kinderen en oma van twee kleinkinderen. Mijn achtergrond ligt binnen de psychosociale ondersteuning, slachtofferhulp en lichaamsgerichte therapie.
Ik heb in mijn werk, ook vanuit eigen praktijk, veel mensen mogen begeleiden en helpen. Echt luisteren staat bij mij centraal.
Daarnaast geef ik vanuit hobby workshops op het creatief vlak, waaronder werken met bloem en groen. Plezier staat daarbij centraal.

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, dan zijn wij u graag van dienst en kunt u telefonisch contact opnemen met Trudie van Ginkel-Lourens, telefoon 06-83664783.